NostalgiNörden

En blogg som innehåller Humor, artiklar, recensioner och allehanda nördigheter. Allt framfört på ett ganska komiskt sätt.

Party!

Kategori: Allmänt

 

Berättelser från en Arbetsförmedling

Kategori: Allmänt, Random Skit

Hjälper en man från Eritrea att skriva personligt brev. Det visar sig att han spelat basket på Elitnivå i 15 år och sedan via ett speciellt stipendium från den kinesiska regeringen fått studera till Fridrottstränare på Universitet i Peking. Sedan har han varit landslagscoach för flera olika Afrikanska fridrottlandslag i över 12 år. I Sverige har han också fått jobb..................Som städare 6 timmar i veckan.

Man ba nääääääj!

Man Of Steel

Kategori: Allmänt

 
 
-Buhu Stålmannen dödade Zod så får han inte göra, stålis skulle aldrig döda någon
-Fast nu dödade han ju Zod i både Superman 2 samt 3 GÅNGER i serierna. Har du glömt att Batman(En person som uttalat inte får döda) fick göra exakt samma val i TDK? DU vet den där filmen som alla klassar som ett mästerverk. Ända skillnaden då att Dent skulle döda Gordons son och Zod tänkte förstöra hela mänskligheten.....men det e ju bara en petitess såklart.

-Men varför kunde dom inte ha slutfighten på typ månen så att inga oskyldiga människor kom till skada?
-Så du menar att stålmannen skulle gått fram till Zod å sagt typ
"Öhm ursäkta farbror Zod men skulle du kunna tänka dig å slåss på månen istället för här så att inga byggnader förstörs och oskyldiga människor skadas för det är väl ändå inte din plan eller hur?"

-öhm men varför måste dom förstöra så mycket i staden tänk på alla omkostnader som kommer krävas för att återuppbygga staden igen?
-Ursäkta jag hörde inte vad du sa. Jag var för upptagen med att titta på slutet i The Avengers för att bry mig