NostalgiNörden

En blogg som innehåller Humor, artiklar, recensioner och allehanda nördigheter. Allt framfört på ett ganska komiskt sätt.

"Det var bara en marknadsföringskupp"

Kategori: Allmänt

Alltid finns det nån. 

Varenda gång det blir en skandal någonstans så dyker dom upp. Idioter med samma take. "Det var garanterat bara en marknadsföringskupp!". Det spelar ingen roll om det finns någon produkt kopplat till sammanhanget. Det var GARANTERAT bara dold marknadsföring.

Om det så är censureringen av Roald Dahls böcker som Egentligen GARANTERAT bara är en kupp för att få folk att köpa gamla klassiska böcker som folk redan köper eller om det är Zara Larsson pinsamheter om att snacka på bio som EGENTLIGEN GARANTERAT bara var gratis reklam för Filmstadens biografer eller Putins krig i Ukraina som egentligen bara är en slug strategi från nån PR-firma för att få folk att prata mer om det bortglömda landet Ukraina.

Visste ni förresten att spelet Hogwarts legacys enorma framgångar egentligen beror på JK Rowlings kontroversiella uttalanden om transpersoner?

Det finns alltid nån som oftast när alla logiska takes redan har gjorts och sett dom stötas och blötas i media inser att det finns ett ledigt take-utrymme som ingen ännu har fyllt.

Det blir således ett sätt att hitta sin egna nisch och på så sätt rida på debattvågen. Det finns ju dock ofta en anledning till att dessa takes inte gjorts tidigare. DOM ÄR HELT JÄVLA GALNA. Men dess värre ger media och sociala medier fortsatt utrymme till dessa dårskaps-takes. Utrymmet består oftast av takes på takes i still med "Den här taken är ju helt jävla galen" och så får galenpannorna den uppmärksamhet dom kräver vilket inspirerar fler dårpannor att göra samma sak i varenda debatt och slutligen blir den en evigt snurrande karusell av dåliga takes.

Och här sitter jag och gör ytterligare en take på takesen av takesen.....

Take That!